Menu

SONY PICTURES UPDATES

responsive hero

Schrijf je nu in voor de Sony Pictures Nieuwsbrief!

Geef hieronder uw e-mailadres door om de Sony Pictures Nieuwsbrief met informatie over elke bioscoopproductie van Sony Pictures, zoals de laatste nieuwtjes over de respectieve film website, interactieve specials en wedstrijden te ontvangen.

Door het geven van uw toestemming zal N.V. Sony Pictures Releasing S.A ("Sony Pictures") de Sony Pictures Nieuwsbrief naar u sturen via het doorgegeven e-mailadres.


Raadpleeg ons Privacy Beleid voor meer informatie over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Toestemming voor het verzamelen, verwerken en over te dragen aan de Verenigde Staten gebruik van mijn e-mail adres en geboortedatum door N.V. Sony Pictures Releasing S.A (“Sony Pictures”) om de Sony Pictures Nieuwsbrief te kunnen ontvangen, zoals uitgelegd in het Sony Privacy Beleid:

Door dit vakje aan te vinken bevestig ik dat ik ouder ben dan 18 jaar, of dat ik ouder ben dan 14 jaar en de toestemming van mijn ouders of voogd verkregen heb om mijntoestemming te geven door het volgende vakje aan te vinken.

Door dit vakje aan te vinken, ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens door Sony Pictures volgens het Privacy Beleid en ga ik akkoord met het verzenden van de Sony Pictures Nieuwsbrief per e-mail naar het door mij opgegeven e-mail adres

Herroepingsrecht
U kan toegang krijgen tot de persoonsgegevens die u aan Sony Pictures meegedeeld heeft via be_info@spe.sony.com en te allen tijde, in voorkomend geval, de verbetering hiervan vragen. U kan zich eveneens, ten allen tijde, gratis en voor de toekomst verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens om de Sony Pictures nieuwsbrief te ontvangen en uw toestemming voor het verzenden van de Sony Pictures Nieuwsbrief naar u herroepen.